Sådan finder du en elkedel til dine behov

Når man brug for en elkedel til at få kogt vand til te eller kaffe, kan man blive i tvivl om, hvordan og hvilken elkedel, som passer til ens behov – der findes massevis af elkedler, og der kommer hele tiden nye på markedet. Se bl.a. mere angående test af produkter på testoverblikket.dk.

 

Dette bør du overveje, når du skal finde en elkedel

Når man skal finde en ny elkedel, vil man ofte gerne finde en til en fornuftig pris, men uden, at man går på kompromis med f.eks. kvalitet, og hvor lang tid, det tager at få kogt vandet.

  1. Kogetid er en af de vigtigste punkter, som man skal være opmærksom på. Fra de elkedler med den hurtigste kogetid til de elkedler med den langsommeste kogetid, kan det tage to gange så lang tid.
  2. Enkelt skal det være. Alt skal spille, da der skal være et godt holdegreb, en måler så man kan se, hvor meget vand, man har fyldt på kedlen. Desuden vil man ikke bruge ufattelig meget tid på at kæmpe på at få låget op for, at man kan få fyldt vand på.
  3. Slukke automatisk funktion er et plus, da man ikke behøver at bekymre sig om, hvornår den slukker.

 

Elkedel

Det kan være svært at finde ud af, om man køber den rette elkedel til ens behov. Ofte vil man gerne have alting til at være top – farven, størrelsen og funktionerne. Hvis du er på udkig efter en elkedel, så kan Elkedel fra Philips Test være en ide at kigge på. Når du skal købe en elkedel, så husk på, at det vil være en god ide at kigge efter en, som har en ordentlig kogetid, er enkel, slukker automatisk, så du ikke behøver at spekulere over, om der bruges mange penge på strøm.

Rosa Johnson

Back to top